Dakgoot 1 keer per jaar reinigen

 

Tijdens de voor- en najaar stormen belanden er veel soorten delen uit de natuur in uw dakgoot, zoals bladeren, takjes, zand en mos. Na verloop van tijd ontstaat er een hoop rommel in uw dakgoot. Hierdoor kan de goot het regen water veelal niet goed meer afvoeren richting de regenpijp.

Daarom is het verstandig om minimaal 1 x per jaar uw dakgoot te (laten) reinigen. Dit voorkomt lekkage en overloop en zo blijft de waterafvoer van uw dak (goot) altijd optimaal!

Ziet u zelf geen kans om dit uit te voeren, schakel ons in en voor een schappelijke prijs zijn uw goten weer helemaal schoon. Wij scheppen de goot helemaal leeg van vuil zodat er een schone (zinken) bak overblijft. Hier door kan het water weer naar het afvoerpunt stromen.

 

Wij berekenen hiervoor de volgende kosten:

– Start tarief Julianadorp € 40,00 exclusief btw en Den Helder € 45,00 exclusief btw.

– Per meter dakgoot €7,50 exclusief btw. 

De btw bedraagt 9% over het totaal bedrag.

Rekenvoorbeeld: Stel u heeft in Den Helder aan de voorzijde 5 meter dakgoot en achter ook 5 meter dakgoot. De prijs wordt dan 45 euro start tarief + 10 x 7,50 euro is totaal 120 euro ex btw x 9% btw = 130,80 euro inclusief btw.

 

Als u interesse heeft, stuur ons dan een email of bel met 0652004624. Wij maken een afspraak met u en komen dan langs om de goot op te meten zodat u meteen weet welke prijs u gaat betalen. Factuur achteraf na gedane werkzaamheden.